
Співак Олег Скрипка міняє рок-сцену на кулінарію. За підтримкою відомого київського ресторатора Дмитра Борисова музикант відкрив ресторан молекулярної кухні на Андріївському узвозі у Києві.
В меню – зобна залоза і м’ясо боброве, дивовижний наїдок під назвою їстівна земля, та ще цілий список страв традиційної української кухні, забутих з часів революції.
До теми: «Козирне життя». Що змушує Альошу дотримуватись дієти
Музикант зізнається: спробувати себе в царині кулінарії мріяв давно. Та втілити мрію в життя наважився лише тоді, коли намацав безпрограшну формулу ресторанного успіху:
– І тут немає конкуренції, в чому справа!? Якщо ми відкриваємо український ресторан в Україні, ми великі оригінали! І на нас чекає успіх.
А ось скільки коштувало йому нове хобі – рокер мовчить. Зізнається лише, що задоволення це не з дешевих. І пообіцяв: щоб смакувало краще, він сам вдягне фартушок і експериментуватиме на ресторанній кухні.
Чим лідер гурту «ВВ» годує власних дітей – дізнайтеся з сюжету «Козирного життя».
Життя зірок в об’єктиві «Козирного життя» – щонеділі об 11:30 на телеканалі ICTV!
0 | - | 0 |