УКР
УКР
04.06.2013 15:39
Поділитися

«Козирне життя». Олег Скрипка скотився до рівня молекул

0

Співак Олег Скрипка міняє рок-сцену на кулінарію. За підтримкою відомого київського ресторатора Дмитра Борисова музикант відкрив ресторан молекулярної кухні на Андріївському узвозі у Києві.

В меню – зобна залоза і м’ясо боброве, дивовижний наїдок під назвою їстівна земля, та ще цілий список страв традиційної української кухні, забутих з часів революції.

До теми: «Козирне життя». Що змушує Альошу дотримуватись дієти

Музикант зізнається: спробувати себе в царині кулінарії мріяв давно. Та втілити мрію в життя наважився лише тоді, коли намацав безпрограшну формулу ресторанного успіху:

– І тут немає конкуренції, в чому справа!? Якщо ми відкриваємо український ресторан в Україні, ми великі оригінали! І на нас чекає успіх.

А ось скільки коштувало йому нове хобі – рокер мовчить. Зізнається лише, що задоволення це не з дешевих. І пообіцяв: щоб смакувало краще, він сам вдягне фартушок і експериментуватиме на ресторанній кухні.

Чим лідер гурту «ВВ» годує власних дітей – дізнайтеся з сюжету «Козирного життя».

 

Життя зірок в об’єктиві «Козирного життя» – щонеділі об 11:30 на телеканалі ICTV!

04.06.2013 15:39
0



Топ відео

    Поки що немає матеріалів ...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору