УКР
УКР

«Козирне життя». Олег Скрипка скотився до рівня молекул

0 - 0

Співак Олег Скрипка міняє рок-сцену на кулінарію. За підтримкою відомого київського ресторатора Дмитра Борисова музикант відкрив ресторан молекулярної кухні на Андріївському узвозі у Києві.

В меню – зобна залоза і м’ясо боброве, дивовижний наїдок під назвою їстівна земля, та ще цілий список страв традиційної української кухні, забутих з часів революції.

До теми: «Козирне життя». Що змушує Альошу дотримуватись дієти

Музикант зізнається: спробувати себе в царині кулінарії мріяв давно. Та втілити мрію в життя наважився лише тоді, коли намацав безпрограшну формулу ресторанного успіху:

– І тут немає конкуренції, в чому справа!? Якщо ми відкриваємо український ресторан в Україні, ми великі оригінали! І на нас чекає успіх.

А ось скільки коштувало йому нове хобі – рокер мовчить. Зізнається лише, що задоволення це не з дешевих. І пообіцяв: щоб смакувало краще, він сам вдягне фартушок і експериментуватиме на ресторанній кухні.

Чим лідер гурту «ВВ» годує власних дітей – дізнайтеся з сюжету «Козирного життя».

 

Життя зірок в об’єктиві «Козирного життя» – щонеділі об 11:30 на телеканалі ICTV!

04.06.2013 15:39
0 - 0



Топ відео

    Поки що немає матеріалів ...

Ведучі каналу

    Поки що немає матеріалів ...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору
    ВІТАННЯ!
    Будь ласка, допоможіть нам покращити ICTV -
    поставте 2 чесних галочки:

    1.

    2. Мені

    Будь-ласка, заповніть всі поля